VV Dzsigeri, a ValóVilág 12 új játékosa, aki a munkától távol tartja magát

VV Dzsigeri, a ValóVilág 12 legújabb lakója, aki a munkavállalástól idegenkedik, és inkább a bulizásnak szenteli az életét. A 21 éves fiatalember soha nem volt még kapcsolatban, és a közeljövőben sem tervez párkapcsolatot, mivel ez nem férne bele életvitelébe.

A ValóVilág 12 játékának hétfő esti bővülésekor VV Dzsigeri is villalakóvá vált, akit bemutatkozó kisfilmjében főállású bulizóként ismerhettünk meg. Elmondása szerint jelenleg nem dolgozik, korábban sem dolgozott, és a jövőben sem tervezi, mivel próbálkozott ugyan, de hamar kibukott minden munkahelyről. A 8-12 órás munkaidő nem az ő világa, és nem szereti, ha megmondják neki, mit tegyen.

VV Dzsigeri szerint a munka nem az ő világa, és már körülbelül egy éve nem is csinál semmit. Ezt azzal magyarázza, hogy szülei, nagymamája és nagypapája nagyon szeretik őt, és ezt kihasználva őketől kapja megélhetését. A versenyző kiemelte, hogy mivel a szülei és nagyszülei nagyon szeretik, ezt ki is használja, és ebből él.

A fiatalember az így megmaradt energiát a szórakozásba fekteti, amit profi szinten űz. Csütörtöktől kezdve számára már hétvége van, és orrba-szájba bulizik. Azt is hozzátette, hogy a négy napból négyszer nővel tér haza. Önmagát viccesnek tartja, és bár tapasztalatai szerint szarkasztikus, ironikus poénjait sokan nem értik, akik egy hullámhosszon van vele, azokkal jól kijön.

VV Dzsigeri a ValóVilág villájába kilencedik szereplőként költözött be, ahol a 36 millió forintos fődíjat szeretné megnyerni. Amennyiben sikerülne elnyernie a díjat, azt elsősorban bulizásra költené. A ValóVilágot illetően a pénz jelenti számára a motivációt, hogy magasabb színvonalon élhesse azt az életet, amelyet jelenleg. Bemennék egy szórakozóhelyre egyből, és elszórnék 1 milliót. De így az emberek közt akár. Egyszer élünk, nem? Nem számít. Ha fél évig élek belőle, nekem az is elég – tette hozzá.

Az új lakó beköltözését a többi játékos hatalmas bulival ünnepelte, amely egy görög est keretében zajlott. A görög gyökerekkel rendelkező Dzsigeri érkezését autentikus fogásokkal, görög zenével és tógába bújva ünnepelték meg a villalakók. VV Geri és VV Giada különösen élvezte az estet, ahol táncoltak is együtt. Reni pedig egy szexi rúdtánccal dobta fel a hangulatot.