Széphalmi Juliska ördögjelmezben ragyogott a TV2 műsorában

Széphalmi Juliska a TV2 Zsákbamacska VIP című műsorában tűnt fel ördögjelmezben, és lenyűgöző alakját villantva kápráztatta el a nézőket.

A színésznő nem csak megjelenésével, hanem egy látványos Dirty Dancing-emeléssel is emlékezetessé tette a műsort. T. Danny sztárvendégként megragadta Széphalmi Juliskát, és közösen mutatták be a mozdulatsort, amelyet a színésznő könnyedén hajtott végre. Ez az esemény arra is rávilágított, hogy Juliska térdműtétje után ismét kiváló formában van, és nem fél a bátrabb kihívásoktól sem.

Az Instagramon a színésznő egy fotóval és egy ördögjelmezéhez illő szellemes megjegyzéssel idézte fel a műsorban való szereplését. "Nézitek a Zsákbamacskát?? Aki nem, remélem tudja hova kerül..." - fogalmazott Széphalmi Juliska a közösségi médiában.

A műsorban azonban nem csak a Dirty Dancing-emelés keltett feltűnést, hanem T. Danny és Széphalmi Juliska közötti flört is. A srámos énekes, aki nemrégiben szakított Kecskés Enikővel, és a megcsalás vádjával szembesült, a műsorban láthatóan megtalálta a közös hangot a csinos táncosnővel. T. Danny bókolni kezdett Széphalmi Juliskának, aki szexi ördög jelmezben tűnt fel a forgatáson, és érdeklődött a színésznő párkapcsolati státusza felől. Juliska viszonzásul elismerően szólt Danny táncos képességeiről, ami tovább fűtötte a köztük lévő flörtös hangulatot.

Ez a kölcsönös csipkelődés és a műsorban megjelenített kémia csak tovább erősítette a pletykákat arról, hogy T. Danny talán már túl is lépett korábbi kapcsolatán, és újra nyitott lehet egy szerelmi kalandra.