Kim Kardashian sokkoló méretű derékkal, Cardi B terebélyes ruhájával és Doja Cat vizes performanszával tűntek fel a Met-gálán

A hírességek a fizikát és az anatómiát is meghazudtoló megjelenéssel kápráztatták el a közönséget a New York-i eseményen.

Hétfő este került megrendezésre New Yorkban a Met-gála, amelynek idei témája a "Csipkerózsikák: Újraébredő Divat" kiállításhoz kapcsolódott. A figyelem középpontjában idén többek között Kim Kardashian állt, aki egy Maison Margiela tervezte ruhában mutatkozott be, amely szinte láthatatlanná tette a derekát. Emellett Cardi B is lenyűgöző megjelenésével hívta fel magára a figyelmet, egy pánt nélküli fekete estélyivel, amelynek hatalmas uszálya gyakorlatilag beborította a Metropolitan Művészeti Múzeum lépcsőit. Az est egyik legmeglepőbb megjelenése azonban Doja Cat volt, aki először egy szál törölközőben, majd egy szinte áttetszőre ázott, vizes fehér pólóruhában tűnt fel, mintha csak az Ice Bucket Challenge-hez csatlakozott volna tíz év késéssel.

A közösségi médiában a felhasználók alig hitték el, amit láttak, és többen is felvetették a kérdést, hogy vajon Kim Kardashian hány bordájától szabadult meg ahhoz, hogy belebújhasson ebbe a szűk fűzős ruhába. Egyesek aggódalmukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy a gála után talán kórházi ellátásra lehet szüksége. Cardi B esetében pedig legalább nyolc férfi kellett a ruha megmozdításához és tökéletes elrendezéséhez a fotókhoz. Doja Cat megjelenése pedig sokakat meglepett, és a fotósok is zavarodottan lőtték róla a képeket hotelje bejáratánál, mielőtt kiderült volna, hogy ez csak a performansz része.

Kim Kardashian ezüstösen csillogó ruháját egy szürke kötött kardigánnal párosította, és platinaszőke hajkoronája tette teljessé extravagáns megjelenését. Azonban az még mindig kérdéses, hogy a szűk ruhában hogyan tudott lélegezni. Cardi B fején magasodó turbánja is hozzájárult különleges megjelenéséhez a gálán. Doja Cat sminkje is lefolyt hatást keltett, ami tovább fokozta az extrém megjelenést.

Kim Kardashian korábban is kivívta már a közvélemény megdöbbenését a Met-gálán való megjelenésével. 2022-ben Marilyn Monroe ikonikus ruháját öltötte magára, ami kapcsán felmerült, hogy esetleg károsíthatta a történelmi jelentőségű ruhadarabot. Doja Cat pedig tavaly Karl Lagerfeld macskájának, Choupette-nek öltözött, de idén is sikerült felülmúlnia önmagát.

Közben Katy Perry, aki idén nem tudott részt venni a Met-gálán munkája miatt, mégis feltűnt a közösségi médiában, egy mesterséges intelligencia által generált fotón, amelyen a gálán való részvételét imitálták. Az énekesnő Instagram-posztban osztotta meg az AI-fotókat, amelyeket még saját anyja is igazinak hitt. Perry humorral kezelte a helyzetet, és felhívta édesanyja figyelmét, hogy az AI őt is átverte.