Jetijelmezes szülő riadalmat okozott egy ohiói iskolában

Egy jetijelmezes szülő váratlan megjelenése pánikot váltott ki egy ohiói általános iskolában, ahol a teljes vészhelyzeti protokollt aktiválták az eset miatt.

A Lorain megyei Firelands általános iskolában nagy riadalom tört ki, amikor a tantermek ablakainál egy jetinek öltözött alak jelent meg az oktatási időben. A tanárok azonnal életbe léptették a vészhelyzeti protokollt, az udvaron tartózkodó néhány diákot az épületbe menekítették, és az iskolát lezárták.

Az incidens során a diákok biztonságban voltak, és később kiderült, hogy nem állt fenn valódi vészhelyzet. Egy szülő próbált megviccelni a gyerekeket a jelmezével.

Az iskola közleményében kiemelte, hogy bár a vészhelyzeti protokollt rendszeresen gyakorolják, a váratlan helyzet negatív hatással volt az oktatásra. Hozzátették, hogy az esemény során mindenki nagyszerűen tette a dolgát.

A megyei sheriff hivatalában kihallgatták a jelmezes szülőt, és az ügy aktáit továbbították az ügyészségre. Ott döntenek majd arról, hogy vádat emelnek-e ellene.