"Mikor megszületett a kislányom, megkaptam tőle, hogy ne szeretgessem..." - Megrázó vallomást tett a TV2 sztárja

A Next Top Model Hungary versenyzője, Gabi, könnyek között osztotta meg, hogy sosem érezte, hogy szeretné őt az édesanyja.

A Next Top Model Hungary műsorában Gabi, a versenyzők egyike, szembesült azzal a nehéz helyzettel, hogy aktfotózáson kellene részt vennie, azonban ő és egy másik versenyző, Hawa, elveik és Hawa muszlim vallása miatt nem voltak hajlandóak teljesen meztelenre vetkőzni. A zsűri, melynek tagjai Tomán Szabina, Tombor Zoltán, Merő Péter és Axente Vanessa, úgy döntöttek, hogy senkit nem küldenek haza, de a két modell nehezítést kap a következő adásban, hogy igazságosak maradjanak a többi versenyzővel szemben.

Gabi, aki maga is édesanya, a műsorban elmondta, hogy nap mint nap küzd a belső vívódásokkal, hiszen távol van a kislányától, és a verseny során érkező bántásokat, kritikákat kell elviselnie. A meztelen fotózás előtt Tomán Szabinának vallotta be, hogy nem áll jó viszonyban az édesanyjával, és hogy a kapcsolatuk mindig is távoli volt.

A versenyző meghatóan beszélt arról, hogy édesanyjától nem kapott sok szeretetet, sosem ölelte meg, sosem mondta neki, hogy szereti. Gabi szerint éppen ezért alakult ki benne a megfelelési vágy, és az az elvárás, hogy mindig erősnek kell lennie. A kislányának születésekor az édesanyja azt tanácsolta neki, hogy ne szeretgesse túl sokat a gyermeket, mert az nem jó. Gabi számára ez nehéz, mert a kislányán keresztül szeretné megtapasztalni azt a szeretetet, amit ő maga nem kapott meg.