Szabó Erika a szülőségről és a pihenés fontosságáról beszélt

Szabó Erika színésznő a Mokka című műsor vendégeként osztotta meg gondolatait a szülőségről és arról, hogy milyen fontos néha csak úgy lenni, pihenni.

Szabó Erika szerda reggel a Mokka műsorban mesélt hét hónapos kisfiáról és az anyaságról. A színésznő szerint fontos, hogy az ember ösztönösen közelítse meg a gyereknevelést, hiszen a gyermek és a szülő kapcsolata nagyban függ a szülők személyiségétől. Szabó úgy véli, hogy bár tervezheti az ember, hogyan fogja például etetni a gyermekét, végül is a kicsi fogja eldönteni, hogy ez hogyan történik meg.

A színésznő és családja aktív életet élnek, gyakran kirándulnak a hétvégéken, de Szabó hangsúlyozza, hogy nem szabad minden szabadidőt tevékenységgel tölteni. Fontosnak tartja, hogy legyenek olyan pillanatok is, amikor az ember csak pihen, unatkozik, vagy éppen semmit sem csinál otthon. Szabó nem híve a túlstimulálásnak, és úgy gondolja, hogy az élet természetes része, hogy néha csak úgy legyünk.

Szabó Erika és férje igyekeznek kettesben is időt szakítani egymásra, de még szokniuk kell a gondolatot, hogy immár hármasban alkotnak egy családot.