Kecskés Enikő őszintén beszélt kapcsolatának végéről T. Danny-vel

Kecskés Enikő a Levente klubja podcast adásában tárta fel részleteket korábbi kapcsolatáról T. Danny-vel, beleértve a szakítás okait és a rapperrel kapcsolatos érzéseit.

A modell és influencer, Kecskés Enikő, Lakatos Levente podcastjában, a Levente klubjában vendégeskedett, ahol több témát is érintett, köztük karrierjét és magánéletét. Beszámolt arról, hogy már 14 éves korától foglalkozik modellkedéssel, de a beszélgetés során szóba került korábbi párja, Telegdy Dániel, ismertebb nevén T. Danny is.

Enikő elárulta, hogy kapcsolatukat a média nagy érdeklődéssel kísérte, mivel viharos volt a szerelmük. Bár többször is szakítottak, mindig egymásra találtak, egészen az utolsó, véglegesnek mondott szakításig.

A modell kifejtette, hogy nem örült annak, hogy T. Danny legutóbbi albumának dalai közül több is erős odaszólásokat tartalmazott, amelyek őrá vonatkoztak. Enikő szerint ezek a szövegek nem voltak szépek, különösen annak fényében, hogy ők ketten tudják, mi történt közöttük.

Enikő szerint a kapcsolatuk végét Dani hibái okozták, és bár sok mindent megbocsátott neki, voltak olyan dolgok, amelyeket már nem tudott elfogadni. Hozzátette, hogy már nem találkoznak, és nem történt semmi azért, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat.

A modell úgy véli, hogy egy kapcsolat működéséhez két felnőtt ember szükséges, de ebben az esetben szerinte ez nem állt fenn. Szerinte Daninak több lehetősége is volt a helyzet javítására, de ezeket nem használta ki megfelelően.

A beszélgetés során Enikő utalást tett arra, hogy a kapcsolatukat a megcsalás vetette véget. Bár nem mondta ki egyértelműen, amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy T. Danny gyűrűt húzott-e az ujjára, Enikő válasza így hangzott: "Hát, mást húzott máshol...".