Michael Jackson életéről szóló film új felvételei

A Michael Jackson életrajzi filmjének forgatása teljes gőzzel zajlik, és a közelmúltban újabb képek kerültek nyilvánosságra, melyeken a popkirály unokaöccse, Jaafar Jackson látható a főszerepben.

Graham King, a Bohém rapszódia producere megvásárolta a Michael Jackson életének megfilmesítési jogait a Michael Jackson Estate alapítványtól, amely a néhai popsztár hagyatékát kezeli. A forgatás során készült új képek alapján Jaafar Jackson, aki Michael Jackson testvérének, Jermaine Jacksonnak a fia, és egyben a The Jackson Five egykori tagja, frappáns hasonlóságot mutat nagybátyjával. A rajongók már az első képkockák alapján is megjegyezték, hogy a 27 éves Jaafar elképesztően hasonlít Michael Jacksonra.

A legutóbb közzétett felvételeken Jaafar egy autó tetején állva integet a tömegnek, olyan öltözetben, ami majdnem tökéletesen megegyezik azzal, amit Michael Jackson viselt 1983-ban. Az Instagramon megosztott képek tovább erősítik a várakozást a film iránt, amely a popzene királyának életét dolgozza fel.