Kőnig Anna megosztotta a baba nemét

Kőnig Anna, az Exatlon sztárja bejelentette, hogy kisfiút vár. A várandós tartalomgyártó egy évvel a gyönyörű esküvője után osztotta meg a boldog hírt.

Kőnig Anna, aki az Exatlonban szerzett hírnevet, nemrég jelentette be, hogy gyermeket vár. A kismama az esküvője után egy évvel, április közepén árulta el, hogy kisbabát hord a szíve alatt. Annak ellenére, hogy a Dominikán töltött idő alatt, ahol a Kihívók csapatában versenyzett, talán még nem is sejtette, hogy 2024-ben már kisfiú érkezését várja, a hír most már nyilvános.

A várandósságát eleinte titkolta, de a második trimeszterbe lépve már nem tudta tovább rejtőzködni a kerekedő pocakja elől. A kismama azt is elmondta, hogy a terhesség alatt folyamatos rosszullétekkel küzd.

A YouTube-on közzétett legújabb videójában Kőnig Anna beavatta a követőit abba, hogy a baba nemét nem akarták nagy nyilvánosság előtt felfedni, hanem egy meghitt pillanatban, kettesben szerették volna megtudni. A videóban meg is mutatta azt a pillanatot, amikor megtudta, hogy kisfiút vár, és örömében a párja nyakába ugrott.

A kismama azt is elmesélte, hogy a családnak is hamar elmondta a hírt, nem sokat vártak vele. Nem készültek nagy bejelentéssel, csak egy kék, marcipán dínót vásároltak, amit az ebédnél, a sütemények között helyeztek el, így jelezve a családnak a baba nemét.