George Clooney és az ő lenyűgöző női társasága

Ma ünnepli 63. születésnapját George Clooney, aki nemcsak Oscar- és Golden Globe-díjas színész, de író, rendező és producerként is ismert. Az évek során számos gyönyörű nővel volt kapcsolatban, és most bemutatjuk, kik voltak ezek a hölgyek.

George Clooney, aki a mai napig hollywoodi sármőrként tündököl, élete során számos nővel osztotta meg életét a nyilvánosság előtt. A színész kétszer nősült, de számos barátnője is volt az évek alatt. Az első komoly kapcsolata Kelly Preston színésznővel volt, akivel 1987 és 1988 között éltek együtt, de a kapcsolatuk végül szakítással ért véget. Preston később John Travoltához ment feleségül, és három gyermeket szült neki, de tragikus módon 2020-ban elhunyt mellrákban.

Clooney első házassága Talia Balsam színésznővel köttetett 1989-ben, de négy év után a pár elvált. Balsam később John Slattery színészhez ment hozzá, akivel egy közös fiuk van. A színész következő jelentős kapcsolata Krista Allen színésznővel volt, akivel az Egy veszedelmes elme vallomásai forgatásán ismerkedett meg, és 2002-től 2004-ig tartott a románcuk. Allen számos népszerű tévésorozatban szerepelt, mint például az Életünk napjai és a Baywatch.

Lisa Snowdon brit modell és televíziós műsorvezetővel Clooney 2000-ben találkozott, és kapcsolatuk öt évig tartott, bár ez idő alatt többször is szakítottak és békültek ki. Snowdon számos híres márkának dolgozott modellként, és többek között a Britain's Next Top Model műsorvezetőjeként is ismert.

Elisabetta Canalis olasz modell és színésznővel két évig tartó kapcsolatban volt Clooney, amely 2009-ben kezdődött, és gyakran látták őket együtt nyaralni. Kapcsolatuk 2011-ben ért véget. Stacy Keibler, az egykori pankrátor és színésznő szintén két évig volt Clooney barátnője. Keibler a WCW és a WWE tagjaként vált ismertté, majd a színészkedés és a modellkedés felé fordult.

George Clooney jelenlegi felesége, Amal Alamuddin emberi jogi ügyvéd, aki Julian Assange és a menekültek jogaiért is küzdött. A pár 2013-ban találkozott először, és 2014-ben házasodtak össze Velencében. Szerelmük azóta is töretlen, és ikreik, Ella és Alexander születése után is boldogan élnek együtt. Amal a jogi képességein túl a stílusáról és finomságáról is ismert, és gyakran tűnik fel a vörös szőnyegen Clooney oldalán.