Erdei Zsolt és fia, Erdei Viktor kapcsolatáról meséltek

Erdei Zsolt és fia, Erdei Viktor a Hot! magazinnak adott interjúban beszéltek arról, hogy kapcsolatuk az évek során sokat változott, és bár voltak súrlódásaik, ma már erős a kötődésük.

Erdei Zsolt, a korábbi ökölvívó világbajnok és fia, Erdei Viktor, aki rapperként kezdte meg zenei pályafutását, a Hot! magazinnak adott interjúban osztották meg, hogy kapcsolatuk nem mindig volt zökkenőmentes. Viktor elmondása szerint tizenkét éves kora óta él együtt édesapjával, de az elején nehezen alkalmazkodtak egymáshoz. Azonban idővel ez a helyzet javult, és ma már bármit megbeszélnek, valamint jó a kötelék közöttük.

A fiatal rapper hálásnak érzi magát, mert édesapja mindenben támogatja őt, és igyekeznek minél több időt együtt tölteni, amikor csak lehet. Közös főzések és a testvérekkel való játék is szerepel a közös programok között.

Erdei Zsolt számára a gyerekei jelentenek mindent, ezért igyekszik támogatni fiát a zenei karrierjében is. Elmondása szerint nem szól bele Viktor döntéseibe, kivéve talán a rapszövegek csúnya beszédét és a rongyrázást illetően. Erdei szerint ő mindig szerény embernek vallotta magát, és ezt a hozzáállást látja fiában is.

A világbajnok ökölvívó úgy véli, hogy bár fia alapvetően nem kéri ki a véleményét, mégis meghallgatja, amit mond. A párválasztásba sem szól bele, de ha van róla véleménye, azt megosztja vele. Erdei Zsolt összességében úgy gondolja, tökéletes apósjelöltnek tartja magát.