Szilikonból készült emberi maradványokat találtak az útjavító munkások

Az ohiói útjavító munkásokat megdöbbentette egy szemeteszsákban talált emberi lábak látványa, amelyek később szilikonból készült tárgynak bizonyultak.

Az ohiói Granville Township egyik útján dolgozó útjavító munkások szemeteszsákra bukkantak az útmenti árokban, nem messze egy iskolától. A munkások kezdetben nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget a leletnek. Néhány nappal később azonban egy markoló kiszakította a zsákot, és a benne lévő emberi maradványokra, pontosabban női lábakra lettek figyelmesek, mire azonnal értesítették a hatóságokat.

A helyszínre érkező hatóságok között ott volt a Licking megyei halottkém is, aki rögtön megállapította, hogy a maradványok valójában szilikonból készültek. A zsákban egy eldobott szexbaba volt.

Cory Burgess nyomozó szerint első pillantásra is gyanús volt a helyzet, mivel a lábak körül nem voltak legyek vagy rovarok, ami egy valódi holttest esetében szokatlan lenne. Hozzátette, hogy minden ilyen bejelentést komolyan vesznek, amíg be nem bizonyosodik, hogy vaklárma.