Egy Facebook-csoportban derült ki, hogy 80 nővel csalta a barátnőjét

Egy Facebook-csoport segítségével jött rá egy nő, hogy a barátja egyszerre több mint 80 nővel tartott fenn kapcsolatot. A férfi ugyanazzal a szöveggel csábította el áldozatait, és a csoportban sorra jelentkeztek azok a nők, akik hasonló tapasztalatokról számoltak be.

Az Are We Dating The Same Guy? Facebook-csoportban a nők megoszthatják történeteiket, hogy kiderüljön, nem csalják-e meg őket. Paige Appleby, aki az essexi Leigh-on-Sea-ből származik, szintén tagja lett ennek a csoportnak. A The Sun cikke szerint a 29 éves nő három hónapja ismerkedett meg egy Dave nevű férfival, aki kiderült, hogy legalább 80 nővel randevúzott vagy került kapcsolatba, miközben ők együtt voltak.

Appleby egy fotót talált a csoportban, amelyet egy korábbi nyaralásukon készítettek, de alatta egy másik nő kommentje olvasható volt, aki azt állította, hogy ő is randevúzott ezzel a férfival. A kommentelők között az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból származó nők voltak túlsúlyban.

Appleby elmondása szerint az interneten ismerkedtek meg Dave-vel, aki találkozott a családjával és közös nyaralásra is elmentek. Azonban egy Instagram-poszt árulta el, ahol egy másik nővel látták, amit a férfi a nővérének állított be. Egy barátja hívta fel a figyelmét a Facebook-csoportra, ahol végül több hasonló történetet is felfedezett.

A csoportban több nő is azt írta, hogy a férfi ugyanazzal a szöveggel szédítette őket, miszerint meg akar állapodni, és az aktuális partnere a „nagy Ő”, akivel el tudja képzelni a közös életet. Appleby szerint a férfi áldozatai hasonlóan néztek ki, tehát a férfinek egyértelműen volt egy preferált típusa.

Kiderült, hogy a férfi hamis profilt és mások fényképeit használta egy randiappban, és felmerült a gyanú, hogy házas lehet és gyerekei vannak. Néhány nő megkereste a képeken szereplő személyeket, akik megerősítették, hogy sosem regisztráltak a társkereső oldalra, a képeiket ellopták.

Appleby az eset óta sokkal óvatosabb, és minden jelöltet leellenőriz a Facebook-csoportban. Jelenleg valakivel találkozik, akit egy bárban ismert meg, és szerencsére a csoportban nem esett szó róla.