Staub Viktória: Ha valamit akarok, attól senki nem fog eltántorítani

A legmenőbb fiatal magyar színésznők közé tartozik Staub Viktória, aki már számos magyar film és sorozat révén tette le névjegyét a színészi palettán.

Staub Viktória, aki 1997. augusztus 20-án született, egy tanyán nőtt fel állatok között, és már gyermekkorában elkezdett színészkedni a veszprémi Pannon Várszínházban. Az Aranyélet harmadik évadában nyújtott alakításával és A Király című sorozatban betöltött szerepével vált ismertebbé. A mozivásznon Kulka János mellett debütált A játszma című krimiben, amelyben Abigél karakterét formálta meg. A színésznő több kevésbé ismert sorozatban is feltűnt, és szinkronszínészként is tevékenykedik, többek között a Wednesday című Netflix-sorozat címszereplőjének és Ariana Grandének a Ne nézz fel!-ben adott hangját.

Fazakas Péter, A játszma rendezője szerint Staub Viktória minden pillanatban meggyőző, erős és közben természetes, spontán, kiszámíthatatlan. Hozzáteszi, hogy a színésznő fegyelmezett, koncentrált, fiatalsága ellenére virtuóz és mégis formálható, finom instrukciókkal irányítható.

Staub Viktória a karrierjével kapcsolatban elmondta, hogy megtanulta, ha valamit akar, attól senki nem fog eltántorítani. A legrosszabb tanács, amit megfogadott, az volt, amikor lebeszélték egy sorozatról, amit ő el akart vállalni.

A színésznő gyakran előítéletes, amiért magát hibáztatja, és szeretne ezen változtatni. Esztergályos Cecíliát szeretné eljátszani egy életrajzi filmben, és büszke arra, hogy végül megtanulta az angol nyelvet. A legnagyobb félelme, hogy emberek előtt kell beszélni, és a külsőjével kapcsolatban elmondta, hogy jelenleg elégedett a megjelenésével.

Staub Viktória azt is elárulta, hogy már megkérték a kezét Velencében, de végül visszaadta a gyűrűt. A színésznő a jövőben szeretne nagymama lenni, és úgy érzi, hogy a családja, a legjobb barátja, a kiskutyája és a jó kapcsolatok adják az élet értelmét.