Palcsó Tamás szerelemről és közös jövőről mesélt

A Megasztár egykori versenyzője, Palcsó Tamás boldogan osztotta meg, hogy már hat éve tartó kapcsolatban él fiatalabb párjával, Anitával, akivel már a közös gyermekvállalást is tervezik.

Palcsó Tamás, a Megasztár egykori felfedezettje, az elmúlt években kevésbé volt a nyilvánosság előtt, de magánéletében annál több történt: egy nála kilenc évvel fiatalabb hölgy, Anita oldalán találta meg a boldogságot. A zenész a Blikk "Ilyenek voltunk" című műsorában mesélt kapcsolatukról, elmondva, hogy már együtt is élnek, és a munka révén ismerkedtek meg, ami lehetővé teszi, hogy Anita megértse a szakmáját.

Palcsó Tamás szerint kapcsolatuk kezdetben munkakapcsolat volt, de egy közös kávézás során személyesebb témák is terítékre kerültek, és hamar kiderült, hogy jól megértik egymást. A barátságuk idővel mélyebb érzelmekké alakult, és a korkülönbség sosem okozott problémát közöttük.

A zenész elárulta, hogy párjuk kapcsolata továbbra is tartalmazza azt a barátságot, amely kezdetben jellemezte őket, és Anita nemcsak a párja, hanem a legjobb barátja is. Körülbelül két évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy összeköltöznek, ami minden szempontból jól sült el, hiszen az együttélés nem hozott magával konfliktusokat.

Palcsó Tamás továbbá kiemelte, hogy még mindig szerelmes, és élete végéig Anitával képzeli el a jövőjét. A gyermekvállalás is szóba került közöttük, de nem érzik úgy, hogy erre rá kellene stresszelniük, inkább hagyják, hogy minden a maga idejében történjen.