Tisza Párt jelöltje korábban kritizálta Magyar Pétert

A Tisza Párt X. kerületi jelöltje, Barna Judit egy hónappal ezelőtt még nárcisztikus idiótának nevezte a párt vezetőjét, Magyar Pétert a közösségi médiában, de mostanra megváltozott a véleménye.

A Magyar Hang értesülései szerint Barna Judit, aki kulturális szervezőként is tevékenykedik, korábban hangosan bírálta Magyar Pétert. Egy Facebook-bejegyzés alatt kommentben írta, hogy Magyar "nárcisztikus idióta", aki "gyomorforgató módon abuzálta verbálisan Varga Juditot", és "színjáték, amit művel".

Azonban a jelölt álláspontja időközben megváltozott. A Magyar Hangnak adott válaszában Barna Judit elmondta, hogy Magyar Péter azóta rácáfolt az alaptalan vádakra, és megismerte őt, valamint úgy véli, hogy közéleti szereplése és összeszedettsége "sorsfordító lehetősége az országnak".

Barna Judit politikai múltja színesnek mondható, hiszen a Magyar Hang információi szerint korábban a Fidelitas és az LMP körül is megfordult. Emellett nemrégiben Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltségét üdvözölte saját Facebook-oldalán, és a 444 információi alapján részt vett a kampányában is. A Tisza Párt a főváros több kerületében is indít jelölteket az aktuális választásokon.