Anne Hathaway kínos pillanata élő adásban

Anne Hathaway nem számított arra, hogy egy ártatlannak tűnő kérdés miatt kell majd zavarba jönnie a Tonight Show című műsorban.

Anne Hathaway a Tonight Show vendégeként próbálta népszerűsíteni legújabb filmjét, a The Idea of You című romantikus komédiát, amely egy Harry Stylesról szóló fanfiction által inspirált. A színésznőt korábban kritizálták amiatt, hogy egy fanfiction ihlette filmben vállalt főszerepet. Hathaway azonban védelmébe vette a produkciót, és Jimmy Fallon műsorában megkérdezte a stúdióban ülő közönséget, hogy olvasták-e a könyvet, amely a film alapjául szolgált.

A kérdésre azonban váratlanul síri cönd lett a válasz a stúdióban. Jimmy Fallon gyorsan közbelépett, és vicces megjegyzéssel mentette meg a helyzetet:

Nem, mi egyáltalán nem olvasunk. Ez a The Tonight Show. Stephen Colberthez kell menned, ha rá akarod venni az embereket arra, hogy olvassanak. Ez nagyon béna! Mi itt mind a hangoskönyvekért vagyunk oda.

Hathaway ekkor arcát tenyerébe temetve nevetett kínjában. Az esetet a New York Post is megörökítette, és a Twitteren keresztül az As/Is oldal is beszámolt róla.