Gergely Róbert szívét újra elfoglalta egy hölgy

Gergely Róbert, a színész, nemrég még egyedülálló volt, de most újra van valaki az életében, aki mellett jól érzi magát. A 66 éves művész, aki már nem az a típus, aki kergeti a nőket, elárulta, hogy bár óvja a magánéletét, most egy különleges hölgy van mellette.

Gergely Robi a Blikknek mesélt arról, hogy a magánéletét nagyon óvja, és nem szeretne túl sokat megosztani belőle a nyilvánossággal. Kiemelte, hogy jelenleg nem egyedül van, de párja nem kíván a nyilvánosság elé lépni, amit ő tiszteletben is tart.

A színész elmondása szerint az életkorával járó bölcsesség is hozzájárul ahhoz, hogy már nem érzi szükségét a csajozásnak. Az egészség, a nyugalom és a békesség azok a dolgok, amelyekre mostanában törekszik.

Gergely Robi tavaly lett nyugdíjas, és bár azt tervezte, hogy ezzel lazábbra veszi az életét, a munka mégsem hagyja pihenni. A színházi társulatával továbbra is sok helyre hívják, és Zalaegerszegen egy új musical, a "Bőröndmese" rendezésébe is belevágott, ami miatt egy hónapra oda is költözik.

A színész hangsúlyozta, hogy már nem a pénzért és a hírnévért dolgozik, hanem azért, hogy minőségi időt tölthessen a közönséggel. Mint vándorszínész, az ország bármely pontján szívesen vállal fellépéseket. Egy dolog azonban hiányzik az életéből: a filmszínészet. Gergely Robi elárulta, hogy bár pályája elején filmsztár akart lenni, ez a vágya még nem teljesült, részben saját hibájából is, mivel nem jár castingokra és túlságosan lusta ahhoz, hogy ezt megváltoztassa.