Harsányi Levente gyermekkori megpróbáltatásai

Harsányi Levente, a népszerű műsorvezető, szívszorító gyermekkori emlékeket osztott meg a nyilvánossággal. Elmesélte, hogy édesanyja elhagyta őket, és testvérével játékautókat cserélgettek ételre az iskolában.

Harsányi Levente gyermekkorát a szülei válása árnyékolta be, amely után édesanyja teljesen eltűnt az életükből. A műsorvezető és testvére így anyai gondoskodás nélkül maradtak, ami olyan hiányérzetet okozott, amit később sem tudott teljesen feldolgozni. Harsányi elmondása szerint édesapjuk, aki mérnök volt, soha nem házasodott újra, hogy megóvja őket a további lelki sérülésektől, de az anyai szerepet nem tudta pótolni.

A család nehéz anyagi helyzetben volt, reggelik és uzsonnák hiányában a fiúk matchboxokat cseréltek ételre az iskolában. Harsányi Levente később nem számon kérte édesanyján a történteket, de testvére konfrontálta őt azzal, hogy elhagyta őket. Az édesanyjuk 2022-ben elhunyt, így a kapcsolat helyreállításának lehetősége végleg elszállt.

Harsányi Levente ma már két gyermek édesapja, és bár nem haragszik édesanyjára, úgy véli, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs bocsánat. Az édesanyja elismerte, hogy élete legnagyobb hibáját követte el azzal, hogy elhagyta őket, de a kapcsolat annyira megszakadt, hogy azt már nem lehetett helyrehozni. Harsányi remélte, hogy az unokáknál édesanyja bepótolja majd a hiányzó időt, de ez sem történt meg.