Kovács Kokó István összetűzése Bertolucci fiával

Kovács Kokó István, az olimpiai bajnok ökölvívó, egy ATV-s műsorban mesélt arról, hogy Görögországban nyaralás közben került összetűzésbe az Oscar-díjas olasz rendező, Bernardo Bertolucci fiával.

Kovács Kokó István az ATV #Bochkor műsorának vendégeként számolt be arról az esetről, amikor Görögországban, a szállodájuk felé sétálva, Bertolucci fia agresszíven lépett fel ellenük. A férfi azzal vádolta meg őket, hogy meg akarták erőszakolni a feleségét, ami miatt Kovácsnak védekezésül meg kellett küzdenie vele.

Kovács elmondása szerint az eset gyorsan eszkalálódott, és nem volt más választása, mint harcképtelenné tenni az ellenfelét. "Az a borzalom, hogy nem is emlékszem, hányat ütöttem, hármat vagy ötöt. Olyan gyorsan történtek az események – neki még gyorsabban, de azért viszonylag nekem is –, hogy pillanatok alatt vége is lett" – idézi Kovács szavait a story.hu. Az ellenfél ezután a bozótba esett és megvágta magát.

A történtek után a következő napon ismét találkoztak, amikor Bertolucci fia a szálloda igazgatóját hívta fel, hogy Kovácsék ellen vádat emeljen az állítólagos erőszakolási kísérlet miatt. Kovács a feleségével és családjával volt, akik nem tudtak az előző esti eseményekről, így meglepetten hallgatták a vádakat. A bajnok kijelentette, hogy nem hajlandó vallomást tenni, mivel éppen nyaral, de egy esetleges visszavágóra kész lenne.

A görögországi nyaralások nem mindig zökkenőmentesek, ahogy azt Vitányi Judit, a TV2 híradósa is megtapasztalhatta. Judit egy korábbi görögországi nyaralás során lett eljegyezve, de sajnos a kapcsolatuk nem tartott örökké, és bő egy hónappal ezelőtt szakítottak. Az esküvőt még nem terveztek, valami miatt mindig tolódott. Judit most próbálja feldolgozni a jegyesség felbomlását, munkával és barátai segítségével próbál túlélni.

Judit a nehéz időszakban is odafigyel az egészségére és a külsejére, hiszen mint képernyős személyiség, fontosnak tartja, hogy a lehető legjobb formában legyen. Hetente többször edz és odafigyel az étkezésére, kerülve az alkoholt és a cukrot, amivel pajzsmirigy problémáit és endometriózisát is kordában tudja tartani. A híradózás szeretetétől függetlenül, Vitányi még nem mert más műsorokban kipróbálni magát, de nyitott lehet a jövőben az új lehetőségekre.