Channing Tatum szeretne végleg pontot tenni válására

Bár Channing Tatum és Jenna Dewan már öt éve hivatalosan elváltak, még mindig vannak megoldatlan kérdések, amelyeket a bíróságnak kell eldöntenie. Tatum szeretné, ha ezeket egyetlen tárgyaláson rendeznék, de úgy érzi, volt felesége több tárgyalást szeretne.

Channing Tatum és Jenna Dewan válása után még mindig vannak rendezetlen ügyek, és Tatum azt szeretné, ha a bíró egy tárgyaláson pontot tenne az összes kérdésre. A színész szerint volt felesége, Jenna Dewan több tárgyalást szeretne, és ezzel akadályozza a gyors lezárás lehetőségét. Tatum úgy véli, hogy az ügyeket össze kellene vonni, kivéve, ha a szétválasztás gyorsítaná az eljárást, de szerinte ez nem így van.

A Magic Mike sztárja már több mint hat évvel ezelőtt bejelentette a különválást, és állítása szerint sok kérdést már sikerült megoldaniuk, például a gyermekfelügyeleti jogot. Tatum szerint hiába próbálta lezárni a dolgokat volt feleségével, a megoldatlan kérdések, mint például a gyermektartás, a házastársi támogatás és a közös vagyon felosztása még mindig fennállnak.

Tatum a bírósági dokumentumokban azt állítja, hogy többször is ajánlott egyezséget, részt vett közvetítéseken, és számos ítélettervezetet küldött, de Jenna minden próbálkozását, hogy lezárja a dolgokat, elutasította vagy figyelmen kívül hagyta. A színész azt is hozzátette, hogy ő fizette lányuk, Everly összes vagy legtöbb nagy kiadását, mint például az iskolai tandíjat és az egészségbiztosítást, annak ellenére, hogy még nem kötöttek hivatalos megállapodást erről a kérdésről.

Érdekességként megemlíthető, hogy Channing Tatum állítólag már eljegyezte új szerelmét, Zoe Kravitzet, akivel több mint két éve alkotnak egy párt.