VV Merci irigykedik a ValóVilág 12 játékosaira

A Reggeli műsorban vendégeskedő Balázs Mercédesz, ismertebb nevén Cedes, elárulta, hogy irigykedik a hétvégén kezdődő ValóVilág 12 játékosaira.

Cedes, aki a közelmúltban még VV Merci néven volt ismert, a Reggeli stúdiójában beszélt arról, hogy örömmel lenne a ValóVilág új szereplőinek helyében. Elmondása szerint nagyon szívesen átélné újra azt az élményt, amit a műsorban szerzett, és nem bánná, ha a nyár legjobb hónapjait a játék miatt a négy fal között kellene töltenie.

A rapper-karrierbe kezdett fiatal nemrégiben a nézőket is körbevezette a megújult luxusbörtön udvarán, és emlékezetesnek találta az első napját a műsorban. Pap Gergő műsorvezető kérdésére Cedes kifejtette, hogy szívesen feláldozná a nyarát a ValóVilág élményéért.

Szilágyi Vivien, a VV10 győztese is hasonlóan pozitív véleménnyel van a műsorról, hiszen ő is úgy nyilatkozott, hogy jó döntés volt részt venni a ValóVilágban. Vivien nemrégiben az RTL-nek mutatta be újonnan vásárolt lakását.

A ValóVilág 12. évada hamarosan elindul az RTL+ streaming platformon, és a vasárnapi beköltözőshowban 8 szereplőt ismerhetünk majd meg. Az első három beköltöző között van VV Kikidi, aki Kékes Dániel néven született, és egy igazi showmannek ígérkezik, aki a nevetést és a kalandot garantálja. VV Gina, a 32 éves tetoválóművész Hajdú-Bihar megyéből érkezik, és azt ígéri, hogy nem fogja megjátszani magát a műsorban. VV Dorka, a 21 éves szoláriumos munkatárs szingliként érkezik a villába, és vicces, jószívű, konfliktuskerülő személyiségként mutatkozott be.

Az RTL Fókusz riportjában a beköltözők mellett az is kiderült, hogy a műsor háziasszonya Puskás-Dallos Peti mellett Megyeri Csilla lesz. A ValóVilág idén nem csak a műsorvezetői fronton újít, hanem a műsor menetében és a nyereményekben is változások várhatóak. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, Kolosi Péter elárulta, hogy a ValóVilágot 24 órán át lehet majd követni az RTL+-on, a napi összefoglalók először ott lesznek láthatóak, a Coolon csak később, kivéve a vasárnap esti beköltözést, amit a főcsatornán, az RTL-en követhetnek a nézők.