Bálint Antónia és Járai Máté friss hírei

Bálint Antónia hosszú szünet után tér vissza a TV2 képernyőjére, míg Járai Máté és felesége, Kíra elárulták, hogy kapcsolatukban változások történtek.

Bálint Antónia, aki 2015-ben hagyta el a médiát és pénzügyi tanácsadóként kezdett új karriert, a Tények Plusz adásában jelentette be, hogy több TV2-s produkcióban is látható lesz a jövőben. Az egykori szépségkirálynő, aki legutóbb az RTL-es Nyerő Páros műsorában tűnt fel Bársony Farkassal, elmondta, hogy több felkérést is kapott a csatornától. A pontos részletek hamarosan kiderülnek, de a nézők többször is találkozhatnak majd vele a TV2 műsoraiban.

Járai Máté és felesége, Járai Kíra, akik a 2020-as Nyerő Párosban váltak ismertté nyitott házasságukkal, a Breakout Room YouTube-műsorban beszéltek arról, hogy kapcsolatukban változás állt be. A Jászai Mari-díjas színész és neje elárulták, hogy már két éve szinte monogám életet élnek, és jelenleg egyiküknek sincs igénye a nyitott kapcsolatra. Járai Kíra furcsállja is ezt a változást, míg férje, Máté viccesen hozzátette, hogy ijesztő lenne, ha ebbe a helyzetbe beleragadnának.