Begipszelt lábával keres milliókat az OnlyFans-modell

Egy OnlyFans-modell, Chloe Welsh, aki begipszelt lábbal pózol, havonta körülbelül 2,2 millió forintot keres, annak ellenére, hogy a lába valójában nincs is eltörve.

A 36 éves nő hét évvel ezelőtt komoly balesetet szenvedett, amikor mindkét lábát eltörte egy taxi kiszállása közben. Ez az esemény jelentős változást hozott az életébe: elveszítette új munkahelyét, mivel nem tudott bemenni, és kénytelen volt eladni a házát is. A fordulatot a koronavírusjárvány hozta meg számára, amikor elindította az OnlyFans-oldalát, és elkezdett online tartalmakat gyártani.

Chloe Welsh az OnlyFans platformon különféle kéréseket kapott a követőitől, például olyanokat, hogy úgy tegyen, mintha eltört volna a nyaka vagy a lába. Ezek hatására órákat töltött azzal, hogy különböző gipszeket készítsen magának, és ezeknek köszönhetően jelenleg havonta ötezer fontot, azaz körülbelül 2,2 millió forintot keres.

Welsh szerint normális állásban soha nem tudna ekkora bevételre szert tenni, így úgy döntött, hogy továbbra is különleges, hiánypótló felnőtt tartalmakat fog készíteni a platformon.