Új légitársaság indít járatot Budapestről a magyarok kedvenc helyére

Az Ajet légitársaság heti háromszor indít járatot Magyarországról Isztambul ázsiai oldalára, a Sabiha Gökçen Nemzetközi Repülőtérre, amely Törökországban az első számú kedvenc úti cél a magyarok körében.

Az Ajet, a Turkish Airlines regionális légitársaságként működő márkája, május másodikától hetente három alkalommal kínál közvetlen járatokat Magyarországról Isztambul ázsiai részére. Az AVIAREPS Magyarország Kft., amely az Ajet hazai képviselője, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális utasforgalmi GSA-szolgáltatások, valamint a turizmus-kommunikáció és marketing területein.

Az AVIAREPS cégcsoport magyar leányvállalata számos légitársaságot képvisel, köztük az Air Mauritius-t, Air Cairo-t, Air Serbia-t, Asiana-t, ElAl-t, Condor-t, China Southern-t, Ethiopian-t, Philippine Airlines-t, SunExpress-t, Xiamen Air-t, és mostantól az Ajet-et is. A cégcsoport globálisan 65 országban, 69 irodával rendelkezik.

Törökország mellett a magyar utazók körében a mediterrán desztinációk, mint Görögország, Spanyolország, Olaszország, és az utóbbi időben Albánia is népszerűek. A téli időszakban sokan vágyakoznak a nyári körülmények közé, míg a nyáron a Maldív-szigetek és Zanzibár kínál vonzó lehetőségeket.

A magyar utazók általában az ár-érték arány szempontjából kedvező, all inclusive ellátást kínáló utazásokat részesítik előnyben. A családosok gyerekbarát hoteleket, míg a fiatalok és az egyedülálló párok a jó elhelyezkedésű szállodákat keresik. A komplex csomagok, amelyek szállást, transzfert, magyar idegenvezetőt és kirándulásokat foglalnak magukban, különösen népszerűek, mivel ezek magas színvonalú szolgáltatásokat garantálnak a helyi partneren keresztül.