Új filmek és sorozatok májusra

Május hónapban számos új film és sorozat érkezik a streaming platformokra, így ha nem szeretnél kimozdulni a jó idő ellenére, akkor is találhatsz magadnak szórakoztató tartalmat. A következőkben bemutatjuk a legígéretesebb újdonságokat, amelyek között nincsenek többévados folytatások, csakis friss megjelenések.

A Disney+ kínálatában debütál a Ki vagy Doki? (Doktor Who?), ahol a Doktor és társa, Ruby Sunday időben és térben utaznak, különféle korszakokban kalandozva. A sorozat május 11-én érkezik a platformra, kezdetben három résszel, majd hetente új epizódokkal. A Prom Dates: A szerelem végzősei egy könnyed vígjáték, amely május 3-án lesz elérhető, és két barátnőről szól, akik szalagavató előtti bulizásba kezdenek.

A Star Wars: Birodalmi históriák hat epizódból álló sorozat, amely a Galaktikus Birodalom világába kalauzolja a nézőket május 4-én. A Shardlake sorozat, amely C. J. Sansom krimisorozata alapján készült, május 1-jétől lesz megtekinthető, és egy ügyvéd nyomozását követi egy kolostorban történt haláleset kapcsán.

A Beatles rajongói a Let it be dokumentumfilm restaurált verzióját május 8-tól nézhetik meg, amely a legendás együttes 1969-es stúdiófelvételeit tartalmazza. A Netflix kínálatában a Talpig férfi című sorozat május 2-tól lesz elérhető, amely egy ingatlanos ellentmondásos életét mutatja be.

A Képeslapok Mumbaiból négy nigériai anya történetét meséli el, akik Indiába utaznak önmaguk felfedezésére, és május 4-től lesz megtekinthető a Netflixen. A Bodkin krimivígjáték-sorozat május 9-től követhető, amelyben podcasterek nyomoznak három eltűnt személy után.

Az HBO Maxon a A kör bezárul című krimisorozat május 6-tól kezdődik, amely egy félresikerült emberrablás eseményeit dolgozza fel. A The Synanon Fix négyrészes dokumentumfilm-sorozat a Synanon mozgalom történetét mutatja be május 9-től.