Kucsera Gábor és fia, Bence különleges kapcsolata

Kucsera Gábor, a kajakozó, a Meglepetés magazin legújabb számának címlapján szerepel tízéves fiával, Bencével, és az interjúban beszélt kettejük szoros kapcsolatáról.

Kucsera Gábor elmondta, hogy bár korábban lányos apának képzelte magát, fia születése egy teljesen új világot nyitott meg számára. A sportoló szerint apa és fia között egy különleges és bensőséges kötelék alakult ki, ami minden várakozását felülmúlta. Kucsera Gábor és Bence kapcsolatát az érzelmi összhang jellemzi, ahol a fiú különösen érzékeny apja hangulatára. A kajakozó azt is elárulta, hogy bár a gyerekei előtt mindig erősnek mutatja magát, Bence előtt nem tudja elrejteni az érzéseit, és a fiú bölcs szavai gyakran segítik őt a nehéz időszakokban .

A sporttól való eltiltása után Kucsera Gábor az akkor csecsemő kisfiára koncentrált, és azóta is a család került az első helyre számára. Az egykori kajakozó elmondása szerint az eltiltásnak köszönhetően vált igazán jelenlévő apává, hiszen korábban hétvégi apuka volt, de Bence tizenöt hónapos korától kezdve otthon maradt vele, és így tudott teljes mértékben részt venni a fiam mindennapjaiban .

Kucsera Gábor hálás a bizalmas kapcsolatért, ami kialakult közte és fia között, és bár a bensőséges kapcsolatuk ellenére akadnak viták, a sportoló szigorú apának tartja magát. Határozott szülőként szereti a rendszert és a szabályokat, a tiszteletlenséget pedig nem tűri. Ha a gyerekek átlépik a határt, átmegy rossz zsaruba, ugyanakkor a bolondozásban benne van. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyerekeinek igazi gyermekkort biztosítson, és igyekszik minél többet programozni velük a természetben, hogy valódi élményeket szerezzenek. Próbálja őket kütyümentes életre nevelni, hiszen vannak sokkal fontosabb dolgok .

A cikkben szereplő információk szerint Kucsera Gábor nemrég újra együtt van feleségével, Tápai Szabinával, aki a gyerekei anyja is egyben.