Lilu 48. születésnapját ünnepelte

Lilu hétfőn töltötte be a 48. életévét, és ezt a különleges napot a családja igyekezett felejthetetlenné tenni. A műsorvezető szerint a születésnapi buli hangulata remek volt, sok lufival és egy szexi tortával kedveskedtek neki.

A népszerű műsorvezető, Lilu, aki tíz évvel fiatalabbnak is tűnhetne, idén ünnepelte a 48. születésnapját. A családja minden lehetséges módon megpróbálta emlékezetessé tenni ezt a napot. Lilu az RTL sztárjaként ismert, és a közösségi oldalán osztotta meg a születésnapi buli részleteit. Elmondása szerint a nappalit szívecskés lufikkal díszítették fel, és egy különleges, a félmeztelen Damiano David képeivel díszített tortát is kapott.

Instagram-bejegyzésében Lilu több fotót is megosztott az ünneplésről, és egy ritkán látott testvérével készült képet is közzétett. A bejegyzésében kifejezte háláját a családjának és mindazoknak, akik egész nap köszöntötték és szeretgetették, ami nagyon jó érzéssel töltötte el. A műsorvezető örömét és boldogságát nem rejtette véka alá, és úgy fogalmazott, hogy "érdemes öregedni".