Anyák napja közeleg: Csepregi Éva és fia különleges kapcsolata

Csepregi Éva, a Neoton együttes örök fiatal szőke énekesnője, a hot! magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy milyen különleges kapcsolatot ápol fiával, Dáviddal, és milyen emlékezetes anyák napi ajándékokat kapott tőle az évek során.

Csepregi Éva büszkén mesélt arról, hogy fia, Dávid már kiskorától kezdve kreatív ajándékokkal lepte meg anyák napján. Az énekesnő elárulta, hogy egy évben Dávid verset írt neki, egy másik alkalommal pedig egy olyan virágot kapott, amit máig megőriz. Dávid számára fontos, hogy minden évben változatos meglepetésekkel kedveskedjen édesanyjának, de a legértékesebb számukra a közösen eltöltött idő.

Idén is tervezik, hogy együtt töltsenek időt anyák napja alkalmából, természetesen néhány ajándékkal kiegészítve. Dávid, aki már évek óta boldog házasságban él, elmondása szerint igyekszik mindig különleges ajándékokkal előrukkolni.

Csepregi Éva nem titkolja, hogy szeretne nagymama lenni, és bár tudja, hogy fia is vágyik az apaságra, tiszteletben tartja Dávid és felesége döntését ebben a kérdésben. Az énekesnő laza hozzáállással kezeli az unokákról szóló kérdéseket, hiszen úgy véli, a gyermekáldás az ő dolguk, és majd akkor jön a gyerek, amikor jönni akar.