Új ízvilágú kávék az Aldi polcain

Az Aldi Magyarország és a Cafe Frei közös termékfejlesztésének eredményeként két új, saját márkás kávé kerül az üzletlánc polcaira, melyek különleges ízvilágukkal hódítanak.

Az Aldi Magyarország és a Cafe Frei együttműködése új szintre lépett, aminek köszönhetően két saját márkás kávéval bővül az Aldi kínálata. A Barissimo By Cafe Frei kávék kizárólag az Aldi üzleteiben érhetők el.

A kávék közül az egyik, a „Nussknacker” nevű őrölt kávékeverék az Aldi csokoládéinak ízvilágát idézi, míg a „Germknödel” ízvariáns a szilvás gőzgombóc jegyeit hordozza.

A termékfejlesztés során az Aldi képviselői ellátogattak a Cafe Frei szécsényi üzemébe, ahol betekintést nyertek a gyártási folyamatokba és technológiákba. A brazil alapkávé kiválasztása után az ízesítési kísérletek kezdődtek, melyek során az ízkomponensek tökéletes arányát keresték. A fejlesztési folyamat az Aldi visszajelzései alapján haladt előre, így született meg a két végleges ízvariáció.

A kávék nem csak eszpresszóként, hanem tejes italok alapjaként is kiválóak, édes ízviláguk révén pedig desszertként is fogyaszthatók, vagy kávés édességek elkészítéséhez használhatók.

A Barissimo By Cafe Frei kávék a Cafe Frei szécsényi gyárában készülnek, és minden Aldi-üzletben kaphatók lesznek 200 grammos kiszerelésben, 1099 forintos egységáron.

Pusztai Ádám, az Aldi képviselője elmondta, hogy bár az Aldi Süd vállalatcsoportnak saját kávégyára van Németországban, ahol a saját márkás kávéik többsége készül, mégis egy magyar partnert választottak az új kávé fejlesztéséhez. Az Aldi preferálja a hazai beszerzési forrásokat, és a Cafe Frei által gyártott kávék minősége és versenyképes ára, valamint a márka alapértékei, melyek hasonlóak az Aldiéihez, döntő szempontok voltak a választás során.