Marics Peti és Valkusz Milán külön utakon

Lezárult egy korszak Marics Peti és Valkusz Milán életében, a két barát két és fél év együttélés után külön lakásba költözött. Peti mostantól műsorvezetőként is kipróbálhatja magát a TV2-n induló Zsákbamacskában, míg Valkusz Milán az idei X-Faktorban lesz látható mentor szerepben az RTL képernyőjén.

Marics Peti és Valkusz Milán közös albérleti időszakuk lezárásáról döntöttek, és mindketten új lakásba költöztek. Peti egy saját otthonba költözött, amely eltér a korábbi, bohém legénylakástól, ahol Valkusz Milánnal élt. A zenész új szerepkörben, műsorvezetőként is megmutathatja tehetségét a Zsákbamacskában.

A két barát korábban nem csak a munkát, hanem az otthonukat is megosztotta, kivéve azt a rövid időszakot, amikor Peti az akkori párjával költözött el. A szakítás után visszatért a közös lakásba, ahol mostanáig együtt éltek. "Elég volt két és fél év egymással, úgy gondoltuk, hogy itt az ideje dobbantani" – mondta Peti, aki a Blikknek adott interjúban beszélt arról, hogy mindketten elhagyták az albérletet és új helyre költöztek.

Peti elmondása szerint eddig nem voltak megfelelő körülmények a főzéshez, de új otthonában már adottak a lehetőségek. A zenész szeret főzni és a főzőműsorokat is kedveli, így az új helyen tervezi a konyhai kísérletezést, amennyiben ideje engedi.

A változások nem állnak meg a lakásköltözésnél, hiszen Peti most először lesz műsorvezető. Egy régóta dédelgetett álma válik valóra a Zsákbamacskában való szerepléssel. Pető Brúnó barátjával már korábban is felmerült a műsorvezetés gondolata, és most a lehetőség adottá vált számára.

Marics Peti az elmúlt évek során sok mindent kipróbálhatott, és azok a célok, amelyeket a kicsi Peti megálmodott, sorra valósulnak meg. A zenész elmondása szerint nem költ sokat, a forgatásokon viselt ruhákat szokta megvásárolni, és figyel arra, hogy ne hajtsa túl magát, megőrizve az egyensúlyt a munka és a pihenés között. "Amikor megtorpanok, azért érzékelem, hogy milyen kemény menetelésben vagyok: 2-3 éve még 2000 forinttal a zsebemben indultam el bulizni és úgy kellett beosztanom, hogy még hazafelé a gíroszra és az éjszakai buszra is maradjon. Most nincsenek ilyen problémáim" – tette hozzá Peti.