Zimány Linda jogászként szerzett tapasztalatairól beszélt

Zimány Linda, a modell és jogász, az ATV A Nő háromszor című műsorában mesélt arról, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenéznie a jogi pályán, különösen a férfi kollégáktól érkező bántások miatt.

Zimány Linda a műsorban, Köböl Anita műsorvezetővel folytatott beszélgetés során elmondta, hogy bár jelenleg nem dolgozik aktívan jogászként, és inkább az üzleti élet felé fordult, a jogi gyakorlat során többször is kellemetlen helyzetekbe került a bíróságon. Kiemelte, hogy a női bírónőkkel ellentétben a férfi kollégáktól sok bántást és megalázást kellett elszenvednie. Egy konkrét esetet is megosztott, amikor egy ügyvéd kolléga a múltjára utalva próbált lekicsinyelni, említve, hogy látták őt már "lengébb öltözetben is". Zimány ezt nem találta kellemetlennek, inkább úgy érezte, hogy kollégája kevesebbnek érezte magát nála, ezért támadt rá.

A beszélgetés során szóba került az is, hogy Zimány mennyi kritikát kapott az online térben a jogi egyetem elvégzésével kapcsolatban, és hogy sokan úgy gondolták, csak a kapcsolatainak köszönhetően szerezhetett diplomát. Zimány szerint ismert emberként nem volt egyszerű végigtolni a jogi egyetemet, és mindig többet vártak el tőle.

A Nő Háromszor Köböl Anitával című műsor, amelyben Zimány Linda vendégeskedett, péntek este 20.45-től lesz látható az ATV-n. Az utóbbi időben Zimány nemcsak modellként és influenszerként, hanem üzletasszonyként is bizonyított, hiszen saját ruhamárkával rukkolt elő.

Gajdos Tamás élete az ATV-től való távozása után

Az ATV egykori műsorvezetője, Gajdos Tamás, aki fél éve távozott a csatornától, most arról számolt be, hogy azóta több ideje jut a pihenésre és eddig halogatott tervei megvalósítására. Gajdos Tamás elmondása szerint jelenleg is vannak feladatai a részben saját gyártású magazinműsoraiban, és bár voltak megkeresései más csatornáktól, még nem kötött szerződést. A műsorvezető hangsúlyozta, hogy szeretné levetkőzni a "késős műsorvezető" jelzőt, amely a korábbi munkahelyi problémák miatt ragadt rá. Gajdos Tamás most már a távozása pozitív oldalait nézi, és örül annak, hogy több ideje marad a családra, a sportra és az önálló online platformok kialakítására, valamint az autós cégek marketingstratégiájának és kommunikációjának működtetésére. A műsorvezető elárulta, hogy a csatorna vezetése úgy döntött, az ő hibáját így kell megtorolni, de ő ezt tudomásul vette és most már élvezi a nyugodtabb életmódot.