Till Attila háromszor is sírva fakadt az Ázsia Expressz forgatásán

A TV2 Ázsia Expressz című kaland-realityjének forgatása során Till Attila és Stohl András a Fülöp-szigeteken és Tajvanon keresztül próbált szerencsét, ahol a műsorvezető számára olyan megpróbáltatások adódtak, hogy 20 év után először sírta el magát a kamerák előtt.

A forgatás befejeztével Till Attila videóüzenetben számolt be követőinek az átélt élményekről. Elmondása szerint a műsorban tapasztaltak annyira intenzívek voltak, hogy még most is dolgoznak fel mindent, ami történt. A műsorvezető és Stohl András közötti kapcsolat is mélyebb szintre lépett, testvéri viszonnyá erősödött a közös kalandok során.

Till Attila elárulta, hogy a műsorban minden érzelem megjelenik majd: sírás, nevetés, feszültség és veszekedés is. Kiemelte, hogy ő maga is sírt, méghozzá három alkalommal, ami számára is meglepő volt, hiszen két évtizede nem fordult elő vele hasonló egy televíziós műsorban.

A műsorvezető és Stohl András, akit Till most már Bucinak, azaz testvérének nevez, együtt élte meg a kihívásokat, és mint mondja, a közös élmények örökre emlékezetesek maradnak számukra.