Enikő és Peti döntése a "Házasság első látásra" műsorban

A "Házasság első látásra" műsor csütörtöki adásában Enikő és Peti eldöntötték, hogy nem folytatják házasságukat a kamerák előtt kezdett módon, de mégis együtt képzelik el a jövőjüket.

A műsorban részt vevő párok közül Enikő és Peti kapcsolata kezdetben jól indult, de idővel számos problémával kellett szembenézniük. A csütörtöki adásban érkezett el az a pillanat, amikor a pároknak dönteniük kellett arról, hogy együtt maradnak-e a jövőben. Enikő és Peti is válaszút elé kerültek, és meg kellett hozniuk a végső döntést a kapcsolatuk jövőjét illetően.

Az adásban Enikő olvasta fel levelét, amelyben kifejtette, hogy férjével, Petivel szeretné folytatni az életét. Peti beszédének végén azonban kijelentette, hogy nem szeretnék férjként és feleségként folytatni a kapcsolatot, de mégis Enikő mellett képzeli el a jövőjét. Ezzel a döntéssel egy új fejezet kezdődhet a kapcsolatukban, amely lehetőséget ad arra, hogy a kapcsolatuk ki tudjon bontakozni egy másik, a kameráktól távoli keretek között.

A műsor többi résztvevője közül Petra és Andris szakítottak, Kornélia és János nem folytatták a házasságukat, míg a GyöngyiCsabi páros pozitív végkifejlettel zárta a műsort. Az utolsó epizódban Bogi és Geri, valamint Laci és Hilda döntöttek a kapcsolatuk jövőjéről. Bogi a kapcsolat lezárása mellett döntött, míg Geri a folytatást szerette volna. Laci és Hilda esetében mindketten úgy döntöttek, hogy nem folytatják a házasságot, de Laci nem akarta elveszíteni Hildát és időt szeretett volna adni a kapcsolatuknak. Laci egy gyűrűt is adott Hildának, aki igent mondott.