Házasság első látásra: Döntések az utolsó adásban

A Házasság első látásra című műsorban két pár döntött arról, hogy a kísérlet végeztével együtt maradnak-e.

A műsor fináléjában Csabi és Gyöngyi, valamint János és Nelli hozták meg a döntésüket. Csabi és Gyöngyi a kísérlet során már egyszer úgy döntöttek, hogy folytatják a közös életüket, és a legutóbbi adásban is kitartottak emellett a döntés mellett. Gyöngyi könnyek között olvasta fel levelét, míg Csabi úgy nyilatkozott, hogy mindketten nyerteseknek érzik magukat. A csütörtöki részben Gyöngyi elárulta, hogy az esküvőn első látásra cuki pasinak találta Csabit, és bár sok nehézségen mentek keresztül, úgy érezte, ezek a próbatételek szükségesek voltak a közös fejlődésük érdekében. Csabi feszülten várta Gyöngyi döntését, de végül boldogan ölelték meg egymást, hiszen Gyöngyi is mellette döntött.

János és Nelli esetében a helyzet más volt. A kísérlet közepén eltérő válaszokat adtak a folytatást illetően, és a fináléban is szakítás mellett döntöttek. Nelli a levelében elmondta, hogy számára nem volt egyszerű nyitni és közvetlennek lenni az elején, mivel János a műsor előtt többször is ráírt, de ő nem akart vele ismerkedni. A nászúton csak fokozódtak a feszültségek, és bár a közös hangot meg tudták találni, Nelli úgy érezte, magányos madárkának érezte magát a házasságukban, és nem tudta megélni a nőies, lágy énjét. Végül úgy döntött, nem akar tovább János felesége maradni. János a kamera előtt könnyek között beszélt arról, hogy nem kapta meg azt a szeretetet, amire vágyott, de bízik benne, hogy a jövőben megtalálja a megfelelő társat.

Az adás végén Enikő és Peti kerültek reflektorfénybe, ahol Enikő kifejtette, hogy szeretné folytatni a házasságukat. Peti döntésére azonban csak a fináléban derül fény. Enikő a story.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy Peti a kamerák előtt teljesen másképp viselkedett, mint magánéletben. Azt állítja, hogy Peti távolságtartó volt vele, ha nem voltak jelen a stáb tagjai, és csak a kamerák előtt hozta a showmanénjét. Peti viszont úgy véli, Enikő szereti más megvilágításba helyezni a dolgokat, és nem vállalja a felelősséget. Hozzátette, hogy Enikő próbálta belőle kierőszakolni az érzéseket, és ha valami nem az elképzelése szerint alakult, akkor áldozatnak állította be magát.

Az már a keddi adásból kiderült, hogy Petra és Andris annyira összeférhetetlenek voltak és olyan szinten elhidegültek egymástól, hogy azonnal szakítottak.