Tóth Gabi váratlanul énekesnői szerepet vállalt

Tóth Gabi a közösségi médiában osztotta meg, hogy váratlan helyzetben kellett énekelnie egy emlékkoncerten, miután nővére, Tóth Vera hangproblémákkal küzdött.

Tóth Gabi a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a vasárnapi Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa emlékkoncerten lépett fel Mujahid Zoltánnal. Eredetileg nővére, Tóth Vera lett volna a színpadon, de reggelre sajnos elvesztette a hangját. A testvérek gyorsan egyeztettek a műsor előtt, így Tóth Gabi vállalta a helyettesítést.

Az énekesnő izgalommal teli bejegyzésében írta le, hogy élete során még sosem énekelte azokat a dalokat, amelyeket most előadott, és csak annyi próbára volt lehetősége, amennyit a koncert előtt be tudtak iktatni. Tóth Gabi hozzátette, hogy szereti a kihívásokat, és köszönetet mondott a közönségnek a támogatásért, valamint Mujahid Zoltánnak a bizalmáért. Megemlítette, hogy nővére, Tóth Vera az elmúlt 20 évben talán csak egyszer került hasonló helyzetbe.

A beugró énekesnő örömét fejezte ki, hogy a dalokat "ismeretlenül" is előadhatta, és jobbulást kívánt nővérének. Tóth Gabi elárulta, hogy a váratlan esemény miatt egy családi összejövetelt is lemondott, és mivel nem tudott senki vigyázni a kislányára, Hannikára, ő is elkísérte az emlékkoncertre. Kezdetben meggyűlt a baja a dalokkal, hiszen nem tudta némelyiknek a szövegét és a hangszerelését sem, de végül sikerült a csillagokat is leénekelnie az égről. A közösségi oldalán megosztott videóban tündöklő előadását láthatta a közönség.

"Sok dal volt, nehéz dalok, amiket soha nem énekeltem még, így az úton tanulgattam ezeket a nem könnyű nótákat! Ezt az egyet énekeltem még a Sztárban Sztár színpadán kb 8 évvel ezelőtt.. Nagyon izgultam, mert nem ismertem a szövegeket sem, a hangszerelést sem, csak amennyit hallottam még régebben ezekből a koncertekből! A zenekar és Zoli is nagyon profik és segítettek mindenben! Figyeltünk egymásra és együtt “rezegtünk” nagyon köszönöm a bizalmat nekik, mert teljesen “vakon voltam”. Hálás vagyok, hogy elénekelhettem ezeket a csodás Cserháti Zsuzsa dalokat! Köszönöm a közönség bizalmát! Tesókámnak jobbulást, Zoli nagyon profi és emelkedett műsort raktatok össze" - részletezte Gabi.