Avril Lavigne véget vetett az évek óta tartó konteóknak

Avril Lavigne, a neves kanadai énekesnő, végre reagált arra az összeesküvés-elméletre, amely szerint nem ő lenne az igazi Avril, hanem egy hasonmása, Melissa.

Az elmúlt közel két évtizedben számos pletyka látott napvilágot, melyek szerint Avril Lavigne már nem él, és egy bizonyos Melissa nevű hasonmása vette át a helyét az énekesnő 2003-as halála után. Ezek az elméletek az internet mélyéről származnak, és eddig Lavigne nem reagált ezekre a híresztelésekre.

Most azonban egy podcastinterjúban Avril Lavigne megtörte a csendet, és humorral kezelte a helyzetet. Elmondása szerint viccesnek találja az egészet, és úgy véli, hogy a pletyka nem negatív, sőt, egyfajta elismerésnek is tekintheti. Az énekesnő határozottan kijelentette, hogy ő maga az igazi Avril, és az egész konteó csupán butaság.

Egy Instagram-kommentelő humorosan megjegyezte, hogy ezt pontosan az a Melissa is mondhatta volna, aki állítólag átvette Avril helyét. Ezzel a megjegyzéssel tovább fűtötte a már így is évek óta tartó találgatásokat.