Új évadok és filmek a streaming szolgáltatók kínálatában

A streaming szolgáltatók legújabb kínálatában Josh Brolin visszatér a rancs végében hatalmas fekete lyukat találó Royal Abbott szerepében az Odakinn sorozat második évadában, míg Nicolas Cage a világ legunalmasabb emberét alakítja a Dream Scenario című fekete komédiában.

Az Amazon Prime Video-n debütáló Odakinn (Outer Range) második évadában a történet még misztikusabb fordulatot vesz, hiszen a főszereplő családnak nem csak egy eltűnés, hanem több természetfeletti esemény is komoly kihívást jelent, amelyek alaposan megváltoztatják az időről alkotott képüket.

A Homár (The Lobster), amelyet az HBO Max kínálatában találhatunk, Jórgosz Lánthimosz korábbi munkáihoz hasonlóan a modern társadalmak rögzült szokásait veszi górcső alá. A film egy olyan fiktív társadalomban játszódik, ahol az egyedülállókat állattá változtatják, és Collin Farrell karaktere is ilyen helyzetbe kerül egy válás után.

A Stallone család (The Family Stallone) második évada a SkyShowtime műsorán követhető, ahol a Stallone család Hollywoodot elhagyva keletre költözik, és egy olaszországi utazás során ismerkednek meg gyökereikkel. A sorozat első évada nem érintette Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin közötti válókeresetet, így kérdéses, hogy az új évad foglalkozik-e ezzel a témával.

A Netflixen a Space Jam című film is megtekinthető, amely a maga idejében egy marketingbomba volt, és a Bolondos dallamok, Michael Jordan és a Nike közös projektjeként született meg. A film nosztalgikus értékét a generációk rajongása adja, annak ellenére, hogy a forgatókönyv bizonyos elemei furcsák és gyermetegek.

A Cinego-n bemutatott Álmaid hőse (Dream Scenario) című fekete komédiában Nicolas Cage alakítja a világ legunalmasabb emberét, aki mindenki más álmába képes besétálni, és emiatt válik mémmé. A film rendezője, Kristoffer Borgli, különleges érzékkel képes a valószerűtlent kézzelfoghatóvá tenni.