Andris megbánta viselkedését a Házasság első látásra műsorban

A Házasság első látásra műsorában történtek után Andris, a lemezlovas, nyilvánosan is megbánta, hogy hogyan viselkedett feleségével, Petraval, különösen a "flörtölős sztori" kapcsán.

A műsorban Andris és Petra közötti viszony annyira elmérgesedett, hogy a pár végül úgy döntött, kiszáll a kísérletből. A döntésüket megelőzően komoly viták zajlottak, melyek során Petra egy ideiglenes párcsere keretében Lacival töltött időt, aki próbálkozásait követően flörtölésről számolt be Hildának. Hilda azonban később azt állította, hogy nem emlékszik, Petra említette volna a flörtöt. Andris ebben a helyzetben sem hitt feleségének, és később azt mondta Petrának, hogy soha többé nem akarja látni.

Andris a TikTok-oldalán osztotta meg gondolatait a múlt heti adásról, ahol elismerte, hogy nem volt a legjobb viselkedése a műsorban. Azt mondta, hogy a düh nem volt jó társ a helyzetben, és hogy nem hitte el Petrának a flörtölős sztorit, amiért csúnyán beszélt és viselkedett.

A lemezlovas azt is elmondta, hogy a műsor adott részét Petrával együtt nézte meg, és utána megvitatták a történteket. Andris hangsúlyozta, hogy közösen tervezik a jövőt, és hogy tanulni fog a tapasztalatokból.

Egy másik videóban Andris kifejtette, hogy hálás a kísérletnek és Petrának, mert lehetőséget adott arra, hogy jobban megismerje önmagát, és felismerje, min kell változtatnia. Azt is hozzátette, hogy nem mások miatt akar változni, hanem mert mindig is az volt a célja, hogy jobb legyen a tegnapi önmagánál.

Petra a műsorban Andrisról azt mondta, hogy nárcisztikus szociopata, és toxikus személyiség számára.