HMD okostelefonok: Otthon javítható modellek érkeznek Magyarországra

A Human Mobile Devices (HMD) vállalat bejelentette, hogy piacra dobja első saját gyártású okostelefonjait, amelyek között szerepel a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. Ezek a készülékek azzal a különlegességgel rendelkeznek, hogy otthon is könnyen javíthatók, ami jelentősen meghosszabbíthatja az élettartamukat.

Az európai fogyasztók körében egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a javítható készülékek, amire a HMD most gyakorlati megoldást kínál. A cég ígérete szerint a felhasználóknak nem kell szervizbe fordulniuk a kijelző karcolásai, a töltőbemenet elhajlása vagy az akkumulátor elhasználódása esetén.

A javításhoz csupán egy iFixit szerelőkészletre, egy interneten elérhető útmutatóra és egy kevés önbizalomra van szükség.

A HMD csúcsmodelljének kiemelt tulajdonsága az 50 megapixeles előlapi kamera, amely egyszerű gesztusokkal is irányítható a fotózás során. A HMD Pulse+ és a HMD Pulse modellek akár 59 órás akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhetnek. A Pulse+ modell egy 50 megapixeles főkamerát és mélységérzékelőt kapott, míg a Pulse változat 13 megapixeles kamerával és AI HDR-funkcióval kerül a piacra.

Az új HMD okostelefonok árazása a következőképpen alakul:

  • A HMD Pulse 4/64 GB-os változata 50 ezer forintért,
  • A HMD Pulse+ 4/128 GB-os változata 60 ezer forintért,
  • A HMD Pulse Pro 8/256 GB-os változata pedig 75 ezer forintos áron lesz kapható Magyarországon május közepétől.