Szögi Roland rekord gólszáma a kézilabdában

A SZIKE 1 kézilabdacsapat játékosa, Szögi Roland egyedül több gólt dobott, mint az ellenfél csapata összesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokság egyik mérkőzésén.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokság vasárnapi fordulójában a SZIKE 1 csapata szembenézett a Balkány együttesével, ahol Szögi Roland különösen kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A játékos 33 gólt ért el a mérkőzésen, ami több, mint amennyit az ellenfél csapata összesen szerzett. A SZON cikke szerint Szögi Roland korábban is volt már meghatározó a pályán, de ilyen magas gólszámot még sosem ért el.

A találkozó végül 68-31-es eredménnyel zárult a SZIKE 1 javára. A mérkőzésen nem csak Szögi Roland, hanem a többi játékos is lehetőséget kapott a gólszerzésre, így a csapat tagjai közül többen is több gólt szereztek. A mérkőzést Nyírpazonyban játszották, mindössze 15 néző előtt, és a játékvezetői teendőket Gyulai és Takács látták el.

A SZIKE 1 csapatából Benyusz K. 7, Horváth 11, Csikós 10, Simon 3, Benyusz M. 1, Tuska 3 gólt szerzett, míg a Balkány részéről Lengyel 16, Szilágyi 4, Halász 1, Papp 10 gólt dobott. A mérkőzésen egyik csapat sem kapott kiállítást, és a hétmétereseknél is alacsony volt a realizálás: a SZIKE 1 2-ből 0-t, míg a Balkány 1-ből 0-t értékesített.