Jens Lehmann levédette az „Invincibles” becenevet

Az Arsenal egykori kapusa, Jens Lehmann meglepetést okozott egykori klubjának, amikor levédette a híres „Invincibles” becenevet, amely az 2003-2004-es szezon veretlen bajnokcsapatát illeti.

Az „Invincibles” kifejezés az Arsenal 2003-2004-es Premier League-szezonjában elért veretlen menetelésére utal, amely során a csapatot olyan kiválóságok erősítették, mint Thierry Henry, Patrick Viera, Dennis Bergkamp, Freddie Ljungberg, Kolo Touré, Robert Pires és Ashley Cole, valamint a német kapus, Jens Lehmann.

Lehmann a Premier League-ben elért páratlan teljesítmény 20. évfordulója előtt szerezte meg a név jogait, 30 ezer fontért. Az Arsenalról kiderült, hogy nem volt tudomása a lépésről, de Lehmann szerint a legendás csapat több tagja és Arsene Wenger, a sikeres menetelést vezénylő francia menedzser is támogatja a döntését.

A német kapus a Daily Mail-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy az „Invincibles” becenév egyre népszerűbbé válik, és mivel korábban senki sem birtokolta a név jogait, ezért ő megszerezte azokat cégének. Lehmann hozzátette, hogy a klub valószínűleg meglepődött ezen a lépésen.

Lehmann arról is beszélt, hogy cégük még alakulóban van, és ha lesz bevételük, azt jótékony célokra kívánják fordítani. Továbbá tervei között szerepel egy dokumentumfilm, egy tengerentúli turné, valamint egy mérkőzés a Manchester United legendái ellen, amelyekkel tovább kívánja öregbíteni a veretlen bajnokcsapat hírnevét.