Szekér Gergő coming outja élő adásban

Szekér Gergő, a 2018-as X-Faktor felfedezettje, élő adásban vállalta fel a melegségét a Reggeli műsorban. Az énekes elmondása szerint egy nagy teher esett le a válláról, amikor a nagymamájának elmondta a titkát.

Szekér Gergőt az ország Puskás Peti mentoráltjaként ismerhette meg az X-Faktorban, majd a The Voice-ban is láthatták a nézők. Az énekes azonban úgy érezte, hogy a tehetségkutatók után nem jött meg a nagy áttörés, és már azon is gondolkodott, hogy külföldön próbáljon szerencsét.

A műsorban Szekér arról beszélt, hogy bár több hivatás iránt is érdeklődik, mint a vágás, éneklés és dalszövegírás, úgy érzi, egyikben sem tud igazán kiteljesedni. Azt is megosztotta, hogy az utóbbi időben kicsit lejjebb csúszott a ranglétrán, és kevésbé van reflektorfényben.

Az énekes arról is beszélt, hogy amikor az adás elején arról beszélt, hogy ritkán főz otthon, mert a párja ügyesebb nála a konyhában, nem véletlenül hivatkozott szerelmére a párjaként. Szekér Gergő és párja március 17-én ünnepelték az első évfordulójukat, és egyre komolyabbra fordul a kapcsolatuk.

Az énekes kifejtette, hogy fél kimondani bizonyos dolgokat, mert azok politikai állásfoglalásba ütközhetnek. Kiemelte, hogy nem érti, miért kell egy énekesnek a magánéletéről beszámolnia, és miért függ össze a melegség a politikával. Szekér Gergő hangsúlyozta, hogy fontosnak tartja, hogy szabadságban lehessen élni, művészi tekintetben is. Elmondása szerint volt már olyan listán, amire azért került fel, mert féltek attól, hogy bizonyos dolgok kiderüljenek róla. Az énekes bízik abban, hogy a coming outjával más sorstársainak is segítséget nyújthat.

: Szekér Gergő coming outjáról szóló beszámoló a Reggeli műsorban. : Szekér Gergő coming outjáról és életéről szóló részletek az RTL Reggeliben. : A Reggeli élő adásában coming outolt az X-Faktor egykori versenyzője: „Nem lehet félelemben élni reggeltől estig”.