„Összetört a szívem” – Meghan Markle végleg megszakította a kapcsolatot a családjával

Meghan Markle, a sussexi hercegné, végleg elzárkózott a szüleitől, és édesapja, Thomas Markle még az unokáit sem láthatja. A családi viszályok és botrányok hosszú sorozata után a hercegné úgy döntött, hogy megszakítja a kapcsolatot apjával és féltestvéreivel.

Meghan Markle és édesapja közötti viszony már évekkel ezelőtt megromlott, és azóta sem sikerült helyreállítaniuk. A hercegné nem is tájékoztatta személyesen apját a terhességéről; Thomas Markle a rádióból értesült unokája születéséről. A családi konfliktusok nem csitultak, Meghan testvére, Samantha Markle rágalmazással vádolta meg, de a bíróság elutasította az ügyet. A hercegné Oprah-val készült interjúja után is folytatódott a családi pereskedés, de egy floridai bíró Meghan javára döntött.

Thomas Markle, Meghan másik féltestvére is támadásokat intézett a hercegné ellen az interneten, de Meghan szíve nem enyhült meg családja iránt, még a gyermekei, Archie és Lilibet születése után sem. Thomas Markle határozottan kifejezte, hogy szeretné látni unokáit és részt venni életükben, de Meghan elzárkózott ettől a lehetőségtől és végleg megszakította vele a kapcsolatot.

A hercegné nem csak a testvéreivel, hanem az édesapjával sem tartja a kapcsolatot. A Good Morning Britain műsorban Thomas Markle megrázó vallomást tett, amelyben elmondta, hogy összetört a szíve, mert megtagadták tőle a jogot, hogy láthassa az unokáit, ami szerinte kegyetlen dolog egy nagyszülővel szemben.