Schobert Norbi búcsút int a sportmotorozásnak

Schobert Norbi, a fitneszguru, bejelentette, hogy felesége kérésére többé nem ül sportmotorra, és eladásra kínálja a szeretett járgányát.

Schobert Norbi hosszú évek óta rajongott a motorozásért, de most úgy döntött, hogy felesége aggodalma miatt felhagy ezzel a szenvedélyével. A döntését közösségi oldalán osztotta meg, ahol a motor eladását is meghirdette, de az árat csak komoly érdeklődőknek szándékozik elárulni.

Norbi posztjában így fogalmazott: "Eljött a nagy pillanat! Betartom Rékának tett ígéretem és többet nem ülök speed motorra! Eladom a klasszikus, örök fiatal, olasz bestiát!". Ezzel együtt jelezte, hogy nem hagyja abba teljesen a motorozást, hiszen mint mondja, "Ötven felett jó a chopper is".

A sportmotorozás iránti szenvedélye fiatal korában kezdődött, és az évek során több veszélyes helyzetet is megélt az utakon. Egy alkalommal például egy figyelmetlen autós miatt majdnem felborult, de szerencséjére csak a motoros dzsekije sérült, és ő maga karcolások nélkül megúszta a balesetet.