A TV2 sztárjának könnyek közötti vallomása

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorának egyik résztvevője, János, mély érzelmek közepette osztotta meg fájdalmas gyerekkori emlékeit, amelyeket a kamerák is rögzítettek.

A "Házasság első látásra" műsorban a résztvevő párok fokozatosan fedezik fel egymás múltját és titkait. Egy ilyen intim pillanatban János, a műsor egyik szereplője, könnyek között mesélt gyerekkoráról felesége, Kornélia jelenlétében. A Blikk beszámolója szerint János korábban már nyíltan beszélt arról, hogy milyen megaláztatások érték hallássérült szülei miatt, és hogy testvérével együtt egy időre el is választották őket a szüleiktől.

A drámai vallomás során kiderült, hogy gyermekotthonban töltött ideje alatt egyik lakótársa bicskával támadta meg és megsebesítette. Emellett János elárulta, hogy apjával sem volt mindig zökkenőmentes a kapcsolata, hiszen az idősebb férfi többször is bántalmazta őt.

János a terápiás beszélgetés során azt is elmondta, hogy mindig is rettegett azoktól a körülményektől, amelyek között felnőtt, és amikor először megjelent a műsorban, akkor mindez csak egy álarc volt számára. Hozzátette, hogy sokan tudják róla, mennyire érzékeny személyiség, és hogy ezt igyekezett elrejteni.

A megható jelenetet, amely során János a zokogás miatt nem tudta befejezni a mondandóját, a kamerák is rögzítették, így a nézők is részesei lehettek ennek a rendkívül személyes és érzelmes pillanatnak. A kissé távolabb ülő Csabi pattant fel a helyéről, hogy átnyújtson neki egy zsebkendőt.

A terápia további részében Kornélia kifejtette, hogy bár néha történik közöttük testi kontaktus egy-egy ölelés vagy puszi formájában, ő még nem lazult bele a dologba, ezért a vigasztalás sem jön neki ösztönösen öleléssel. Mint mondta, azért tartja a távolságot a férjétől, mert nem akar az érzéseivel játszani.

Bár az ülésen nem igazán volt közöttük egyetértés a kapcsolatuk haladását illetően, János egy meglepetéssel készült feleségének. Egy diótortával lepte meg Kornéliát, aki korábban elmondta neki, hogy mindenféle süteményt szeret – most viszont közölte, hogy a diósat pont nem, de azért megeszi majd.

A Nellivel való kapcsolatomban nem érzem ezt az empátiát. Nem tudom, hogy ez az antiszociális viselkedés miért van meg benne

– fogalmazott a párterápián történtekkel kapcsolatban János.