Köllő Babett és lánya, Milla Amerikába költöznek?

Köllő Babett és tizenhárom éves lánya, Milla a jövőjükről beszéltek a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorban. Milla már most tudja, hogy az üzleti világban szeretne dolgozni, és édesanyja videóit is ő szerkeszti. Babett édesanyja Amerikában él, és Milla is szívesen követné őt a tengerentúlra.

Milla már fiatalon eldöntötte, hogy a „biznisszel” szeretne foglalkozni, és érdeklődik az üzleti világ iránt. Édesanyja, Köllő Babett videóit és fotóit is ő vágja és szerkeszti. Babett édesanyja korábban zöldkártya-lottón nyert letelepedési engedélyt, és azóta az Egyesült Államokban él. Milla elmondása szerint már egyetemeket is nézett, például Bostonban, és szeretne a nagymamája nyomdokaiba lépni.

Babett szerint ők is igényelték a zöldkártyát családegyesítés jogcímén, hogy Milla szükség esetén Amerikába költözhessen. Babett nehezen tudja elképzelni, hogy külön földrészen éljenek, mivel Milla az egyetlen lánya. Los Angeles nem nyerte meg annyira Babett tetszését, mint Millát, sőt, Dunaújváros jobban tetszik neki. Azonban hozzátette, ha Milla Amerikában döntene a tanulás mellett, akkor ő is követné, mert nem szeretne tőle messze élni.

Milla megosztotta, hogy Amerikában minden tetszik neki, az emberek kedvessége és az ország szépsége is. Érdekességként említette, hogy iskolájában valószínűleg senki sem látta még Babettet a televízióban, mivel az ő korosztálya nem igazán néz tévét. A színésznőség és a műsorvezetés sem vonzza, így más területeken képzeli el a jövőjét.

Babett elmondása szerint bár őt nem vonzza Amerika, és Los Angeles különösen nem nyerte meg a tetszését, ha lánya úgy dönt, hogy az Egyesült Államokban szeretne tanulni, akkor nem kérdés, hogy vele tart majd. Milla az Egyesült Államokban nézett ki magának egyetemet, és bár még van pár éve, hogy eldöntse, mit is akar tanulni, jelenleg határozottan az üzleti szak felé hajlik.