"Nekem a legszebb Tatabánya, ahol születtem" - Az RTL sztárja világsztárokat fuvarozott, igazi áloméletet élt Amerikában: mégis Magyarországra esküszik

Nemrég elindult Az álommeló legújabb évada, ahol most is izgalmas versenyzők küzdenek meg egymással. A vadzsrajána buddhizmust követő Belső Szilveszter talán az egyik legérdekesebb szereplője a műsornak, hiszen bejárta a világot és mindenféle munkát kipróbált.

Belső Szilveszter a Story Magazinnak mesélt az életéről, amely során a távol-keleti filmek és a harcművészetek gyermekkorában gyakoroltak nagy hatást rá. A kilencvenes években megismerkedett a tantrikus Gyémánt Út buddhizmus tanaival és több beavatáson is részt vett, ahol Sebestyén Balázzsal is találkozott, aki szintén érdeklődött a buddhizmus iránt.

Az Egyesült Államokban töltött évei alatt Szilveszter számos államban élt, többek között New Yorkban, Virginiában és Floridában. Egy magyar származású esküvői ruhatervezőnél, Eva Haynal Forsyth-nál több pozíciót is betöltött: elnöki asszisztens, kertész, szakács és sofőr volt, és itt tervezte meg az első ruháit is. Egy hazatérés után Los Angelesbe költözött, ahol limuzinsofőrként dolgozott és az MTV hírességeit fuvarozta, valamint egy modellügynökségnél is alkalmazták, ahol Cindy Crawford és Naomi Campbell is megfordult, és egy villanás erejéig a Bajkeverők című filmbe is bekerült Brendan Fraser és Liz Hurley mögé.

2003-ban Magyarországra költözött vissza, ahol először különleges csomagolóanyagokkal és nanotechnológiával foglalkozott. 2006-ban új terület felé vette az irányt, Masaru Emoto kutatásai alapján vizsgálta, hogy az emberi tudat hogyan befolyásolja a víz molekuláris szerkezetét, és ezzel kapcsolatos kutatásokat végzett, valamint a speciálisan kezelt vizet forgalmazta.

2011-ben Dél-Koreába költözött, ahol nyolc évig élt a családjával, nyelvészettel foglalkozott, és még a helyi televízióban is szerepelt egy gasztronómiai műsorban. Ebben az időszakban nanotechnológián alapuló kozmetikumokat is fejlesztett és forgalmazott, és saját márkájából több mint 4 millió terméket adott el világszerte.

2020-ban elvált, hazaköltözött Magyarországra, és a Covid alatt elveszítette a szüleit. A versenyző örül, hogy hazatérhetett, hiszen bár Ázsiában és Amerikában is élt, számára a legszebb hely Tatabánya, a szülővárosa. Bhutánba és Nepálba viszont egyszer mindenképpen szeretne még ellátogatni a kedvesével.