Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, a Schobert Norbert – vagy ahogy mindenki emlegeti: Norbi – nevével fémjelzett Update-üzlethálózat több tagja is lehúzta a rolót az elmúlt napokban.

A fitnesszguru elsőként az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozott a boltjait fenyegető állítólagos csődhelyzetről, bár részletekbe egyelőre nem bocsátkozott.

Csak logisztikai átállás van! Semmi más nincs a cég életében. Jövő héten el fogok mindent mondani. Itt egy logisztikai átállás van, semmi gond nincsen. Nem csak Update, nagyon sok bolt bezárt Magyarországon sajnos

– fogalmazott Schobert Norbert.

A 24.hu cikkében arra emlékeztetett, a fitnesszguru már hetekkel ezelőtt is több helyen említette, hogy a mostani gazdasági helyzet próbára teszi a vállalkozását, de arra senki sem számított,hogy ekkora a baj.

Ugyanakkor

Norbi próbálta megnyugtatni a kedélyeket.
Figyelj, én jövő héten szívesen adok interjút, de most nem tudok többet elmondani. Logisztikai átállás van, van áruellátás, és ennyi

– zárta a Fókusznak adott nyilatkozatát.

A 24.hu korábban arról számolt be, hogy

Schobert Norbert egészségügyi okokra hivatkozva egy kicsit hátrébb húzódik és új szakmai stábra bízza az operatív működést a Norbi Update Zrt.-ben.

Fotó: Facebook/Norbi és az Update oldala