Újabb gyanúsított letartóztatását rendelte el a Fővárosi Főügyészség Herczeg Zoltán divattervező ügyében – értesült a Telex az ügyészség tájékoztatásából. Egyelőre csak annyit oszt meg a nyilvánossággal a hatóság, hogy Herczeget kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt tartóztatták le, de vele együtt egy másik embert is elfogott a rendőrség, akit azonban már szabadlábra helyeztek. Most azonban az ügyészség mégis azt írta a lapnak, hogy

az ügy másik gyanúsítottjának a letartóztatását is elrendelte.

A népszerű divattervező már fellebbezett letartóztatása ellen, de azt az elsőfokú bíróság elutasította, amelyet a másodfokú bíróság is jóváhagyott, ezért Herczeg előzetesen marad fogvatartottként.

A másodfokú döntés nyomán, a letartóztatás elrendelése mindkét gyanúsított vonatkozásában végleges

- írta meg a hatóság a portálnak. Ahogy arról a Frisshírek.hu hasábjain több ízben beszámoltunk, Herczeg Zoltán október 21-én tartóztatták le. Tegnapelőtt pedig a Blikk információi alapján arról írtunk, hogy egy barátja csalhatta tőrbe a népszerű divattervezőt, akit elzárása óta már meglátogathattak barátai és ügyvédje. Már rajzeszközöket is kaphatott, és újra alkotáshoz fogott.

A kiemelt kép forrása: Herczeg Zoltán Facebook-oldala